man playing golf on a sunny golfcourt

Info Service Belgium (ISB) ontwikkelde i-Member, een totaalpakket voor sportfederaties en sportclubs dat online toegankelijk is. Federaties, clubs en leden hebben toegang tot één centrale database, elk met hun eigen login en hun eigen rechten, altijd en overal bereikbaar. Het enige dat u nodig heeft, is een computer met internetaansluiting. Geen problemen meer met programmaversies of afwijkende bestandsgegevens, want iedereen werkt met dezelfde versie en alle gegevens zijn steeds actueel.

i-Member bestaat uit verschillende modules, die aangepast kunnen worden aan de behoeften van de federaties, clubs of leden. U kan flexibel kiezen welke modules voor u nuttig zijn, en u kan steeds uitbreiden.

De kern van i-Member bestaat uit de volgende modules :

  • Ledenbeheer
  • Wedstrijden
  • Evenementen
  • i-Quest

In aanvulling op de drie kernmodules kan een federatie of club nog opteren voor aanvullende modules, zoals bijvoorbeeld :

Bloso-module: om een juiste en duidelijke rapportering uit te voeren naar het Bloso

i-Doc: biedt de gebruiker de mogelijkheid om mailings te doen naar individuele personen en naar selecties van personen. Eveneens is de mogelijkheid voorzien om gepersonaliseerde mailings op te stellen via mailmerge velden. U kan uw mailing templates eveneens bewaren en op basis hiervan uw volgende mailings samenstellen.

i-Card: biedt de mogelijkheid om te werken intelligente lidkaarten en daar allerlei functionaliteiten aan te koppelen, zoals onder andere toegangcontrole.

Volgende organisaties hebben gekozen voor i-Member:

Paardensport Vlaanderen

Vlaamse Vereniging voor Golf

Koninklijke Belgische Golf Federatie

Vlaamse Reddingsfederatie

Vlaamse Roeiliga

Vlaamse Triatlon en Duatlon Federatie

Vlaamse Baseball en Softball Liga