Networking & Cloud

Onze netwerkafdeling maakt u wegwijs in de digitale wereld van vandaag en helpt u bij de complexe digitale transformatie die de wereld en uw bedrijf vandaag ondergaat om een moderne werkplek te worden en te zijn. Als integrator bouwen wij samen aan úw platform dat u helpt te groeien in een wereldwijde digitale economie gebaseerd op stabiele innovatieve technologieën en diensten.

Allereerst ondersteunen wij ons met ons team het eigen serverpark. Dit omvat het uitbouwen, verbeteren, optimaliseren en vernieuwen van de eigen infrastructuur en het beheer van onze aangeboden softwarepakketten die draaien op Oracle database servers. Hiervoor gebruiken wij de professionele high-end producten van HP voor de server hardware en Cisco-apparatuur voor het netwerkgedeelte. Wij monitoren zowel hard- als software, bij problemen zijn we altijd meteen op de hoogte om zo snel tot actie te kunnen overgaan. Al onze systemen zijn gevirtualiseerd en redundant opgesteld om zo een single point of failure uit te sluiten. Wanneer een systeem of apparaat uitvalt staat er altijd een vervanger klaar om de load over te nemen en zo de downtime te minimaliseren.

Voor onze klanten zijn we gespecialiseerd in de vakkundige integratie van complexe ICT-systemen voor kleine tot middelgrote netwerken.

Consulting
Onze ervaren network engineers analyseren grondig het hele netwerk. Bovendien zullen zij rekening houden met de dataflow; uw netwerk moet zonder twijfel gebouwd zijn in functie van deze flow. Onze engineers brengen alle sterke en zwakke punten in kaart. Op die manier kunnen zij u advies geven opdat uw netwerk optimaal benut wordt.

Wij zijn de eerste contactpersoon tussen diverse dienstenleveranciers zoals Proximus, Telenet, Microsoft … Wij analyseren eerst het probleem om zo snel tot een oplossing te komen. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat wij nagaan of uw bedrijf niet op een blacklist staat bij mailproblemen, dat we de internetsnelheid testen, dat we een RMA aanvragen bij defecte hardware …

Support en dagdagelijkse beheer
Wij helpen u bij alle IT-gerelateerde problemen zoals internet- en netwerkverbindingen, bestandsdeling, printsystemen, e-mailsystemen, telefonie, toegangscontrole, randapparatuur … Wij bieden hulp op afstand zodat we kunnen meekijken op uw scherm om zo snel tot een oplossing te komen.

On-site support en outsourcing
Er staat steeds iemand klaar om een interventie te voorzien wanneer vanop afstand niet meer kan geholpen worden. Bij nood aan een tijdelijke IT-kracht kan er op regelmatige basis iemand langskomen om de problemen op te lossen.

Cloud 
Indien u op zoek bent naar een cloudprovider, dan bent u bij ISB aan het juiste adres. ISB zorgt voor een goed ingerichte cloud waardoor u op een veilige manier het klassieke proces, van gegevens bewaren in eigen gebouwen, achter u kan laten.
Onze experten weten perfect welk materiaal en welke software voor uw onderneming belangrijk is. ISB regelt niet alleen de benodigde materialen, in een handomdraai zorgen wij ook voor een betrouwbare internetverbonden cloudopslagoplossing.
Verder biedt ISB ook assistentie bij het migreren naar Office 365. Office 365 draait in de cloud waardoor u geen eigen mailserver nodig heeft. Vanop vrijwel elk apparaat en vanop vrijwel elke plek, zal u toegang hebben tot uw e-mails, programma’s en bestanden.
Beroep doen op onze clouddiensten, betekent de touwtjes uit handen geven, zodat u zich op IT-vlak kan ontzorgen. Op korte en op lange termijn zal u merken dat de digitale oplossingen van ISB efficiënt draaien zonder dat u er zelf moeite moet voor doen.

Hardware
Bij aankopen wordt steeds rekening gehouden met de behoeftes. Wanneer een nieuw systeem wordt gevraagd bekijken wij eerst wat de specifieke noden zijn en doen we een voorstel op deze basis zodat de prijzen steeds bij de scherpste op de markt zijn.

Beveiliging en monitoring
Wij houden vanop afstand zowel de hardware als de software van uw systemen in de gaten en zorgen voor de aangepaste opslag en back-up van uw gegevens zowel on-site als off-site. Op deze manier beperken wij het dataverlies bij bijvoorbeeld een crash van uw systemen.

representation of networking and cloud