Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door verder te surfen aanvaardt u het gebruik hiervan.

01 / 01
Alles over Infserv

Over ISB

Info Service Belgium NV werd opgericht in 1987 en ontwikkelt software voor diverse sectoren. Een eerste tak betreft de tailormade software waar onze klanten zich vooral situeren in de industrie (petrochemie, logistiek, warehousing, loonadministratie, ...). 

Sinds 2000 werd gestart met modulaire software gericht op nichemarkten. Zo zijn we actief in de sportieve sector (golf, roeien, triathlon, baseball,...) en in de publieke sector van steden en gemeenten (kinderopvang, jeugd, sport, cultuur, accommodatie, materiaal, ...).

Alle hostingdiensten (applicaties, desktop, ...) worden permanent gemonitord door onze eigen helpdesk.  We bieden aan de klant verschillende service level agreements, gaande van de normale ondersteuning op werkdagen tot 7 dagen op 7 ‘round the clock’ beschikbaarheid.

Om te kunnen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de klanten heeft ISB in de loop der jaren allianties aangegaan met een aantal partners. Wat betreft voice- en data communicatie is er van oudsher een nauwe samenwerking met Proximus en Telenet

Sinds 1996 bestaat er een partnership met Oracle.  Het hart van al onze systemen wordt  steeds gevormd door één of meerdere Oracle-databases eventueel verspreid over verschillende servers. Onze applicaties worden ontwikkeld met Oracle Apex. INTERESSE IN ONZE PRODUCTEN OF DIENSTEN?

Neem contact op en we bekijken hoe we kunnen samenwerken!